Antibiyotiksiz tavuk markalarının artması, sağlıklı gıda arayışında önemli bir gelişme değil mi? Özellikle Taşköprü Tavukçuluk ve Doygun Tavuk gibi markaların bu alanda öncü olduğunu duyduğumda, bu ürünlerin tercih edilmesinin sağlık açısından ne kadar faydalı olduğunu düşünmeden edemiyorum. Peki, bu markaların sunduğu ürünlerin gerçekten de doğal ve hijyenik standartlara uygun olduğunu nasıl anlayabiliriz? Antibiyotik kullanmayan tavukların lezzetinin daha iyi olduğu söyleniyor, sizce bu tavukların tadı gerçekten diğerlerinden farklı mı?
Antibiyotiksiz tavuk markalarının artması, sağlıklı gıda arayışında önemli bir gelişme değil mi? Özellikle Taşköprü Tavukçuluk ve Doygun Tavuk gibi markaların bu alanda öncü olduğunu duyduğumda, bu ürünlerin tercih edilmesinin sağlık açısından ne kadar faydalı olduğunu düşünmeden edemiyorum. Peki, bu markaların sunduğu ürünlerin gerçekten de doğal ve hijyenik standartlara uygun olduğunu nasıl anlayabiliriz? Antibiyotik kullanmayan tavukların lezzetinin daha iyi olduğu söyleniyor, sizce bu tavukların tadı gerçekten diğerlerinden farklı mı?
Cevap yaz